Voor (last minute) reservering kunt u mij mailen, bellen of het contactformulier invullen. Ik zal zsm reageren. Bellen is altijd het snelst!

Voor het weekend van Guus Meeuwis 2019 is donderdag 13 en vrijdag 14 juni nog beschikbaarheid! Tijdens het GM weekend is het alleen om voor 4 of 5 personen te boeken. Ik heb nog 2 kamers vrij vanaf 195€ per kamer. Dit is inclusief een extra uitgebreid Guus Meeuwis kater ontbijt, gratis parkeren en alle belastingen. Voor meer info graag contact bellen of mailen. Deze prijzen wijken af van het standaard tarief vanwege de drukte. 

Vanaf prijzen voor 1 persoon:

Ma t/m Do:  € 41,50 tot € 76,50
Vrij t/m zo: € 46,50 tot € 76,50

Vanaf prijzen voor 2 personen:
Ma t/m Zo: € 68,- tot 83,-

Voor reservering kunt u mij mailen of bellen (+31629544233).

Over onze kamers

Onze kamers zijn prachtig hoog (3.75m) en stijlvol ingericht. Fraaie parketvloer en origineel stucplafond. Alle bedden zijn heerlijke (twee)persoons boxspring bedden. De WiFi is gratis en snel en er is een keuken waar gebruik van gemaakt kan worden in overleg. Parkeren is mogelijk voor de deur, om de hoek of op het erf. Boekt u langer dan 3 nachten? Neem dan contact op voor long stay korting, die geven wij ook graag aan onze (vaste) gasten! Dit geldt ook voor langere termijnen voor als u bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks terug komt. Inchecken kan vanaf 12:00 en uitchecken tot 11:00 of later in overleg.

De kleine lettertjes:

  • Prijzen zijn exclusief BTW en 3,50€ toeristen belasting per persoon per nacht.
  • Annuleren is kosteloos tot 5 dagen voor uw reservering.
  • Roken is niet toegestaan in de gehele B&B
  • (kleine) huisdieren zijn toegestaan in overleg.
  • Prijzen wijken af in sommige weeken(den)