Bed & Breakfast Juliana biedt eigentijdse en comfortabele kamers in een klassiek en sfeervol pand midden in de bruisende stadĀ Eindhoven. Sinds onze start midden 2010 hebben we al diverse nationale en internationale gasten mogen verwelkomen.

Geschiedenis

Het pand waar Bed & Breakfast Juliana is gevestigd, Julianastraat 21 te Eindhoven, heeft een rijke historie. Het pand is gebouwd in 1914, waarna het jarenlang als woonhuis heeft gediend.

In 2010 heeft de vorige eigenaar besloten het prachtige pand te renoveren en in te richten als bed & breakfast.

De authentieke elementen, zoals de originele glas-in-lood schuifdeuren, nissen, inbouwkasten en de schouwen, zijn intact.

Bourgondisch Brabant

In onze rustige groene tuin of in een van de vele gezellige kroegen of restaurants op loopafstand (200 meter!) zul je zien dat je in een van de leukste buurten van Eindhoven bent.

Zakelijk overnachten

Bed & Breakfast Juliana is uitermate geschikt als uitvalbasis voor zakenlieden. De ligging van Eindhoven is perfect, de Brainport van zuid Nederland.

Wanneer u voor tijdelijk langere tijd in Eindhoven of omgeving moet werken, bent u voor uw verblijf bij Bed & Breakfast Juliana aan het juiste adres. Professionele en gastvrije bediening zorgt ervoor dat u niets te kort komt. Snel draadloos internet is beschikbaar. Voor langere periodes kunnen afspraken worden gemaakt.